Kweekduiven

“Olympic Super 022”

En dit is natuurlijk de beste duif die we de laatste jaren gehad hebben. De Olympic Super 022 is een zelf gekweekte doffer uit een doffer van Willy Driessen, een ingeteelde kleinzoon van de Juwelier en een duivin uit de beste Brugemannduiven van Wim Derksen. Met deze duif werd de Olympiade behaald in Nitra, een 3e Nat. Asduiftitel Meerdaagse Fond 5e WHZB etc. etc. Hierna mocht hij de kweekstal versterken en ook de nazaten laten zich heel goed zien!

Kleindochter Miss Gijsje en Joe Frazier

In 2014 was er contact gelegd met Peter de Haan van de gekende combinatie Verweij – de Haan uit Mijdrecht. Dit resulteerde in de komst van deze prachtige duivin met als moeder een dochter van de fenomnale “Olympic Miss Gijsje” van Arjan Beens en Mr Beautyful. en als vader een inteelt zoon van de “Joe Frazier” (Broer X Zus) van F.S. Kramer en C Ouwehand uit Wormer. Wij zijn erg blij met deze versterking van deze supersymphatieke Combinatie.

“Beensduivin 2”

Ook deze duivin is aangeschaft op de totale verkoop van Arjan Beens. De vader is een volle broer van Mr. Bergerac en de moeder is een Dochter van Superkweker Stet van de combinatie Verweij – De Haan. Ook een volle zus van deze duivin is door ons aangekocht. Maar deze is helaas ontsnapt

Peter

Peter is een geweldige doffer die we van Peter en Michel hebben gekregen op een bon die we van hun hebben gekocht. Dit is een kleinzoon van de geweldige kweker “Milos” Die bij de combinatie Verweij-De Haan geweldige resultaten hebben gegeven. Bij ons is “Peter” o.a. al grootvader van “Amazing Lotte”

Frank ZwiersTerheiden

Van het tophok van Frank Zwiers zijn er in de loop van de jaren al de nodige duiven naar ons hok verhuisd. We zullen met regelmaat proberen een aantal van deze toppers aan u voor te stellen. Uit o.a. Frankenstein, Golden future. Kian, Amber, Tevez, Bonte lady en Neo zijn hier duiven naar toe verhuisd. van het Geweldige koppel Golden Future X Frankenstein zitten er maar liefst 3 rechtstreekse kinderen! (zie stamboom door op onderstaande foto te klikken.

Klik op de foto’s voor de stambomen