Poosje geleden……. (Week 4)

Het is al weer een poosje geleden dat we wat geschreven hebben. Er was dan ook niet zo veel nieuws te vertellen. Het oude jaar 2022 achter ons gelaten en het nieuwe seizoen 2023 is al weer aanstaande. Vorige week vrijdag hebben we in de vereniging een geweldige gezellige feestavond gehad. We hadden dit jaar na een paar matige jaren eens goed uitgepakt. een korte maar duidelijke huldiging. Daarna was eer aandacht voor clubgenoot Henk Vissia die al 40 jaar lid was en daarvoor een mooi delfts blauw bord mocht ontvangen. Henk mocht als jubilaris het buffet openen en dit was ook prima voor elkaar. Ondertussen was Alwie Kroeze al gearriveerd en deze verzorgde een geweldige avond. Van de polonaise tot aan het staan op de stoelen, Zelden zo’n beweeglijke feestavond gehad.

Op eigen hok zitten de Kweekduiven nu een ruime week bij elkaar en sinds vrijdag ook de programmaduiven. De vliegduiven mogen nog even wachten. De duiven worden hier nog niet losgelaten hoewel het toch wel weer begint te kriebelen als de zon schijnt en onze buurman ze toch ook los heeft. Toch altijd weer spannend.

Gisterenmiddag nog even naar de verkoop geweest van collega Nationaal inkorfcentrum de Witpen in Almelo. Dit was ook tevens hun prijsuitreiking. Het was goed voor elkaar en erg gezellig. Tot in de latere uurtjes begreep ik later 🙂

Binnenkort, 18 maart, hebben we de prijsuitreiking van onze CCNOO dit belooft een topavond te worden met een goed buffet en een topartiest!! dus leden van CCNOO geef je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *