Week 13 (het spel weer op de wagen)

Het is al een hele poos geleden dat we hier wat geschreven hebben… Maar we proberen het weer op te pakken! Aan het eind van het seizoen zijn we allemaal weer blij dat het seizoen is afgelopen. Maar zo voor in maart begint het wel weer te kriebelen. De 1e ronde jongen is gespeend en daar zitten dan ook hele mooie jongen bij. O.a. een aantal gastduiven. en we gekocht op de verkoop van de kring 1 classic. Wij hebben er zelf maar 1 gekocht en dit jaar van de Gebr, Kamerhuis. De familie Bruinenberg is ook altijd zeer succesvol in deze competitie, zowel met schenken als kopen, hebben ook dit jaar weer een paar duifjes bij ons gestald. ook het gewonnen jong van Ronald Lobee is door hen gewonnen en bij ons geplaatst. dan zit er ook nog een van een duivenvriend uit het zuiden van het land. dus vers bloed is zeker aanwezig.

We hebben het spel weer op de wagen. Traditiegetrouw zou ik haast zeggen organiseert onze CCNOO een aantal africhtingen zodat we mooi geleidelijk kunnen aansluiten op het programma. We hebben hier tenslotte de langste afstand. Onze programmaduiven zijn net los dus die konden nog niet mee. De jaarling fonddoffers vliegen al weer een poosje en die zijn dan ook mee geweest naar Holten (± 30 km) daar kwamen ze mooi van thuis. Binnen de 2 uur zaten ze alle 24 weer in het hok. Volgende week is er een vlucht gepland vanaf Eefde

Voor de rest lijken de duiven er goed bij te zitten. We zullen ze binnenkort nog even na laten kijken als laatste check up. Alleen erg jammer dat is de man waar we de laatste jaren de duiven lieten nakijken er mee gestopt is. Maar goed ook dat lost zich wel op. Op paratyphus is de mest wel nagekeken laatst toen we op een Barcelonaforum waren in Borne. De mogelijkheid was er dus gewoon gebruik van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *