Week 21 (Mooie uitslagen maar donker randje)

Deze week konden we inkorven voor een 2 tal wedvluchten en een trainingsvlucht. Dus we hadden een drukke week. Dinsdagavond hebben we 10 duiven ingezet voor de 1e marathonvlucht van het seizoen. Deze is vervlogen vanaf Limoges. De spanning steeg omdat we toch een aantal leuke duiven mee hadden met als 1e getekende onze Amazing Lotte. We zagen de 1e duiven al mooi op tijd vallen en ook bij buurman Marinus zagen we een melding verschijnen…(Comb. Jasper en ter Bekke) maar gelukkig viel daar al vrij snel de “372 Dochter 022” Dit bleek goed te zijn voor de 31e plaats in de VNCC en een 3e plek in het NIC al redelijk snel gevolgd door de broer van deze duivin de 045 zoon 022 uiteindelijk vier van de 10 in de prijzen, dat was wel goed, De donkere rand bestond dan ook uit het feit dat op dit moment (zondagavond) Amazing Lotte nog niet terug is…

Uitslag NIC Limoges

Verder werden er nog 26 duiven ingekorfd voor de 2e midfondvlucht vanaf het Franse Nanteuil le Hadouin. Hier arriveerde de 240 het eerste maar die pakte eerst de rand mee van het hok en schoot direct achter de duivin 873 aan. goed voor plaats 7 en 8 in de club . Hier hadden we er 9 van in de prijzen. Daarover best tevreden dus. de Tamme 61 blijft ook puntjes bij elkaar sprokkelen en was nu ook weer onze 3e duif.

Verder hadden we de fonddoffers mee naar Tienen en die zijn allemaal weer thuis. Nu voor bereiden voor St. Vincent en Perigueux. en natuurlijk hopen dat de ontbrekende limogesgangers nog komen en in het bijzonder die ene….

Allemaal veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *