Week 24 (Eindelijk weer eens op zaterdag..)

Deze week stond superzaterdag op de planning met dinsdagavond inkorven voor Perigueux, Donderdag voor Vierzon en dan vrijdag voor de Midfondvlucht vanaf Dizy-le-Gros. Op de dagfondvlucht hebben we besloten niet deel te nemen en vol te gaan voor Perigueux daarop hadden we voor ons een recordaantal duiven van 61 mee. Naar de Midfond hebben we de programmaduiven (23 st.) en de rest van de fondduiven die nog thuis waren. (12 st.) meegegeven. Het leek weer spannend te worden of de duiven los konden maar om 15.30 werd dan het verlossende startsein gegeven in Perigueux. Direct daarop werd al druk gespeculeerd of er nachtvliegers zouden zijn deze nacht! Dit bleek dan ook weer volop het geval te zijn. Ook hier mochten we weer een mooie duif op tijd klokken. om 5.22 klokten we de duivin van Harold Zwiers. deze behaalde een keurige 20e plaats in de afdeling. en een 2e in het NIC en 1e in de vereniging. onze 2e duif was de 057 (Broer van Amazing Lotte en onze 3e duif was de 893 deze komt weer uit een tante van Amazing Lotte zo kunnen we zien dat deze lijn goed vererft. uiteindelijk pakken we in het sterke NIC 19 duiven in de prijzen.

De 594 kort na aankomst.

Op de midfondvlucht ging het ook mooi, Hier was de Heerkesduivin de snelste op het hok met een keurige 3e plaats in de vereniging. onze 2e duif de 931 was de ingeteelde kleinzoon van de Juan Carlos van Sportvrienden Meijers. Deze haalde een 10e plek in de vereniging . en onze 3e duif was de oude 240 die daarmee een keurige 12e plaats aan zijn palmares toevoegde.

Uitslag Vereniging Perigeux

Uitslag Vereniging Dizy-le-Gros

Uitslag NIC Perigueux

Verder willen wij nog even van de gelegenheid gebruik maken om J.H. Ekkel nogmaals te feliciteren met zijn overwinning in Afdeling 9. Korte tijd nog leek het op een 1e nationaal Sector 3 echter door foutieve toepassing van de rekenmethode werd dit nog gecorrigeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *