Week 27 (Cahors…)

Het was weer een drukke week vandaar dat het stukje deze week op woensdagavond verschijnt. Deze week hebben we deelgenomen aan 3 wedvluchten namelijk Quievrain, Vierzon en Cahors/Bressols. Quievrain was een mooie vlotte vlucht waar we met de 884 een keurige 9e plek behaalden. op Vierzon haalden we met de jaarling 144 een 20e plek in de vereniging. Deze duivin komt steeds beter af. Als belangrijkste vlucht stond Cahors/Bressols op het programma. Dit werd een loodzware vlucht.

Er was nog geen duif geconstateerd toen de naam van Robin Bakhuis op de meldlijst verscheen. en dan ga je toch denken… het zal toch niet!! maar toch inderdaad wederom een jong uit zijn superkweekkoppel De Wiersma X Dochter Mister Gijs. Dit is al de 2e nationale winnaar uit dit superkoppel. Wij moesten nog wel even wachten maar goed toen melde de 436 zich en dat was goed voor een 10e plek in de afdeling Deze doffer is evenals “De Wiersma” een kleinkind van de Olympic 022. de lijn vererft goed.

Verder gaan we deze week de 1e klokvlucht hebben voor de jonge duiven. Altijd weer spannend. Ook vorige week Maandag een gezellige inkorfdag gehad van De Bornse Barcelona Club. Dit werd ook loodzwaar. Proficiat voor de mensen die klokten. Blijft bijzonder. De komende week alweer de laatste midfondvlucht en dan volgende week Bordeaux!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *