Week 33 (De herstart met de jongen)

Na het duiven-loze weekend vanwege de enorme hittegolf kon deze week het programma weer opgepakt worden. We hebben deelgenomen aan de africhting voor de Natour vanaf Kalkar. Hierop hebben we ook onze jonge duiven ingekorfd omdat we toch bang waren dat ze ritme te kort zouden komen anders. Deze africhting verliep prima zodat we met een gerust hart de duiven konden inkorven voor Dizy le Gros. We hadden daarop 14 programmaduiven me een 22 fondjongen. De eerste meldingen kwamen binnen en JA! daar kwam de 1e duif zich al melden. het was de 011 van de familie Bruinenberg. Ook het vervolg was goed we wisten in groot verband maar liefst 10 van de 14 programmaduiven in de prijzen te draaien. dit leverde nog weer het onderstaande lijstje op :

De 011 pakte ook mooi de 1e plaats in de Kring 1 classic. Deze geweldige competitie geeft een extra lading aan het toch al mooie jonge duivenspel en als ze dan zo komen als hier dan is dat erg mooi. In de vereniging 9 in de prijzen in Noord 10!

Uitslag kring Classic

Tussenstand kring Classic tot en met Dizy le Gros

Vrijdagavond konden we ook nog inkorven voor de natour dit is voor opleren van de late jongen. met diep respect gekeken naar de topuitslagen van de liefhebbers die de oude duiven nog zo klaar weten te stomen! Beide vluchten kwamen vrij goed naar huis dus we zijn erg tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *