Week 4 ( Zijn de duiven er weer klaar voor?)

Ik denk dat de duiven er eerder klaar voor zijn dan de liefhebber meestal. Met het gure weer van afgelopen week is er niet altijd veel grap aan om naar het hok te gaan maar als je de duiven dan te keer ziet gaan dan hebben die er weinig last van. De kwekers zaten op halve bakken bij elkaar maar werden zo druk dat we de bakken los gezet hebben en de 1e eieren liggen dan ook alweer in de schalen. De Jaarling fonddoffers zitten nu op de bakken en de oude fondduiven waren net als de kwekers nog niet gescheiden maar zijn ook nog in toom te houden. De programmaduiven zijn nu een paar weekenden bij elkaar geweest en zullen binnenkort wel gekoppeld worden.

Waar we ook wel weer klaar voor waren is een bezoekje aan ons clubgebouw. Normaal zijn we meestal met een man of 6 a 7 maar nu waren we met z’n elven en de sfeer zat er goed in. het was goed te zien dat we dit gemist hadden… Vorige week zaterdag kregen we nog bezoek uit Frankrijk. Patrick Carneaux en een goede vriend hadden een duif van ons gekocht die we geschonken hadden aan de Luchtbode Tubbergen. De goede vriend was meegekomen omdat hij van Nederlandse komaf was en de Nederlandse taal behoorlijk machtig was. dit is natuurlijk een stuk makkelijker communiceren.

Voor de rest is het op het moment vrij rustig. De vergaderingen zullen binnenkort wel weer voor wat nieuws zorgen maar dat gaan we ook wel weer zien. Iedereen een goed weekend en tot snel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *