Week 22 (Limoges…. Een geweldige start)

Deze week was het dan zover. Dinsdag inkorven voor de eerste Marathonvlucht van het seizoen. Traditioneel staat de laatste jaren dan Limoges op het programma. Het leek op voorhand al geen makkelijke vlucht te worden dus, ook gezien de beperkte voorbereiding van de jaarlingen, er voor gekozen om die niet te spelen op deze vlucht. Achteraf een goed besluit! Toch hadden we een mooie ploeg mee van 30 duiven, 2 jaar of ouder, met als vaandeldragers de 372 (Zus Champ 45) 045 (Champ 045) en de 954 klz Golden Future vorig jaar met z’n 3e goed voor 11 prijzen van 11 x spelen. Dus de verwachting was er wel

Na een korte en onrustige nacht om 5 uur opgestaan, je kan namelijk nooit weten, hoewel Pa de avond al wel gezegd had als je om half 10 een duif hebt ben je mooi op tijd. Maar als dan om 8 uur de melding van Jan Willem uit Nijverdal verschijnt beginnen de zenuwen toch wel wat te komen hoor. Inmiddels was Henk Vissia ook even gekomen voor een bak koffie en toen…. 09:23:38 bijna half tien een duif op de klep!! het was wederom de Champ 45 die hiermee net achter Ben Geerink en Zn een 2e in het NIC pakte Maar ook een 1e plaats in de sterke CCNOO en een 4e plaats in de Afdeling 9 en een 5e plaats waarschijnlijk in het VNCC. De 882 pakte een 46e plek in de afdeling en de 951 plek 52! in totaal 13 duiven van de 30 in de prijzen.

De programmaduiven hadden vandaag weer een Off-day met plaats 42 en 44 in de vereniging ga je geen potten breken. Echter de vroege duif op Limoges laat je dat gauw vergeten! Iedereen nog bedankt voor de vele telefoontjes, bezoekjes, berichtjes etc. Het fenomenaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *