Week 23…. en het gaat maar door….

Deze week gene overnachting en ook weinig duiven gespeeld. De duiven van Limoges zijn natuurlijk thuis gebleven en de jaarling fondduivinnen moesten leggen dus ook die bleven thuis. De jaarling fonddoffers zijn mee geweest op de dagfond maar konden daar conform de verwachting geen potten breken. Bij de programmaduiven was het vorige week niet best maar nu kwamen ze super vanaf Quievrain ! Met in de vereniging 10 van de 17 en in de CCNOO 13 van de 17 deden we goed mee! Maar het mooiste was toch wel de Heerkesduivin die het een paar weken liet afweten… Dus haar maar niet aangewezen en prompt vliegt ze de 1e in de vereniging! De 2e getekende 885 was onze 2e duif op plek 11 in de vereniging en duif 3 was de 285 op plek 16,

op de dagfond kwam ze iets minden maar hebben we er in de CC 4 van de 6 in de prijzen en was de 144 op kop plek 25 en de 380 op plek 33. verder willen we een ieder bedanken die gereageerd hebben na aanleiding van de vroege duif op Limoges.

Verder vandaag hebben we 2 duifjes opgehaald bij Jelle Outhuijse in Harlingen. We hebben even gezellig zitten babbelen en Jelle vertelde o.a. dat hij als hij ging korven voor de ZLU naar Noordholland ging. Hij moet dan meer dan een uur rijden! Dan heb je er wel wat voor over! We hopen dat we veel plezier mogen beleven van de 2 aanwinsten!

Op naar de klassieker van St. Vincent. Wij gaan ook deelnemen dit jaar. We gaan het beleven. allemaal veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *