Week 37 (Vogelgriep en afsluiting seizoen…)

We hadden vorige week na het overstaan al besloten om zelf niet meer te spelen omdat onze natourjongen al genoeg geleerd hadden in onze ogen. Ook de ingetreden rui speelde daarbij een grote rol. Echter voor onze clubgenoten kwam het seizoen ook ineens abrupt ten einde. Op donderdagmiddag kwamen de eerste geruchten al binnen. Er zou in Vriezenveen vogelgriep geconstateerd zijn. In de loop van de avond werd dit via officiële kanalen bevestigd. overal stonden de volgende dag de helaas beroemde borden met het bijbehorende vervoersverbod. Slechts 4 van onze leden vallen buiten dit verbod maar ook die konden dus niet bij ons inkorven omdat ons gebouw ook in dit gebied staat. Na wat overleg werden in onze CC en spelverband kring 1 de standen geneutraliseerd en bleken dus de kampioen bekend.

Voor onze vereniging betekende dat de combinatie De Jager onaangewezen kampioen geworden was met een verschil van 0.4 punt. Familie de Jager nogmaals van harte gefeliciteerd. Bennie van Dijk behaalde met een ruime voorsprong deze titel aangewezen.

Sedert een aantal jaren is het gebruikelijk dat we de kampioenen op de avond feliciteren in ons clubgebouw waar we met een kleine bijdrage genieten kunnen van een lekker warm en koud buffetje en een hapje en een drankje. Dit was weer erg gezellig en de late uurtjes waren al aangebroken toen we naar huis gingen…

Het vliegseizoen zit er op. zal nog wel regelmatig proberen een stukje te schrijven maar dat zal waarschijnlijk niet meer wekelijks zijn of er moet nieuws te melden zijn. Allemaal een heel fijn weekend gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *