Week 49…. al een poosje geleden…

Het is inderdaad al weer een poosje geleden dat we wat op onze site geschreven hadden. Had dat een reden? eigenlijk niets bijzonders. Zoals vaak naar de vluchten is er gewoon minder nieuws te melden. Kort na de vluchten ben ik nog even naar de Algarve geweest om daar te genieten van de zon en de vele duivencontacten die we inmiddels opgedaan hebben. Er waren dat moment 2 finales van eenhoksraces. Dit was weer een gezellig evenement. Dit jaar hebben we aan geen enkele race meegedaan maar het was toch wel even gezellig. De vele gezellige momenten van @Willem in Monte Gordo waren dan ook zeer geslaagd!

We hebben inmiddels de duiven behoorlijk op tal gebracht en de duiven hebben al mooi geruid. Ook hebben ze vorige week nog de jaarlijkse Paramixo vaccinatie gehad. Ook dat is ieder jaar een behoorlijke klus en we zijn dan ook altijd erg blij dat we het weer gehad hebben. We kiezen er altijd bewust voor om dat in december te doen. Het is dan op duivengebied mooi rustig en als we langer wachten zit je in de kweekperiode en dat vinden we niet handig.

Verder hebben we nog een mooie feestavond gehad in november van het VNCC. Dit was weer een ouderwets gezellige avond met een mooi stukje muziek en een geslaagd hapjesbuffet. we hadden hier nog een hoofdprijs en een troostprijs gewonnen.

Graag willen we u nog even wijzen op de geweldige verkoop van onze eigen vereniging. Deze is te vinden op www.duiven.net en er is voor elk wat wils. Wij hebben zowel een laat jong van onze programmaduiven geschonken als een bon voor onze fondduiven. In overleg mag dit ook een programmajong worden. Het snelst kan u de verkoop vinden door op onderstaande link te klikken!

Klik HIER voor de Verkoop van P.V. de Stormvogels Sibculo e.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *