Week 38 (Het stille seizoen breekt aan)

Nadat vorige week de laatste vluchten hebben plaatsgevonden word het tijd voor het stille seizoen, Laten we hopen dat het niet zo stil word als vorig winter. De prijsuitreikingen aan huis waren misschien wel handig maar het is toch leuker om het mee te maken om gehuldigd te worden op een podium zoals het hoort. Ook het onderling contact word wel echt gemist. Vooralsnog lijkt het de goede kant op te gaan. We zijn begonnen met de selectie en hebben denken we een mooie ploeg voor komend jaar.

Nu gaan we verder met het volgen van de eenhoksracen. In Slovenie hebben Rik, Berry en ik nog 5 van de 6 ijzers in het vuur en daarvan is de finale aanstaande woensdag. Helaas lukt het niet om daar bij aanwezig te zijn. Zoals bekenden wel weten ben ik wel erg gecharmeerd van het land Slovenie en dat was wel de uitgelezen kans geweest om toch nog weer eens te gaan. Maar goed we gaan het volgen.. 2 oktober is de finale in Portugal daar gaan we met een heel stel duivenvrienden naar toe. Dus dat word vast gezellig.

Gisteren nog even wezen kijken bij Harm Vredeveld en Robert Leemhuis. Ik was in de buurt en ben even langs gegaan en de duiven kwamen daar geweldig een lust voor het oog. Toen ik later op de uitslag keek bleek het een superuitslag met 19/20 in de prijzen. Ook daar zit het seizoen er nu op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *