Week 14…Eindelijk beginnen…

Deze week gaat het vliegseizoen weer beginnen. vanavond kunnen we in onze CC inkorven voor een trainingvluchtje vanaf Eefde (43 km.) altijd mooi om even weer op te starten. Helemaal nu we vrijdag al inkorven voor een africhting vanaf Boxmeer (103 km.) Dat is al een hele stap. Het weer lijkt mooi te worden dus het kan wel een mooi vluchtje worden. De programmaduiven gaan zeker mee. Welke fondduiven dat gaan we nog even bekijken.

Iedereen is altijd blij als het seizoen ten einde loopt maar ook nu wil iedereen ook wel graag weer beginnen. Zeker nu het weer ook beter word. Want wat was het koud en gruwelijk weer de laatste week. We waren natuurlijk ook wel beetje verwend.

Gisteren hadden we onze laatste winteractiviteit. Het Barcelonaforum, dit mooie evenement georganiseerd door de Bornse Barcelonaclub was vanwege de bekende reden al een paar keer verplaatst maar nu kon het eindelijk doorgaan. En het was een geweldige middag ongeveer 60 personen van heinde en ver luisterden bijna ademloos naar wat de heren te vertellen hadden. Een ijzersterke bezetting was het zeker te noemen met 3 nationale overwinnaars. Voor Jelle Jellema was het een thuiswedstrijd te noemen maar de andere beide heren, Kees Droog uit Andijk en Frans Bungeneers uit Ranst (B) hadden er toch de nodige kilometers opzitten. Het was een leuke, leerzame middag die afgesloten werd met een heerlijk Chinees Buffet.

Sterke bezetting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *