Week 32 Quievrain..Jonge duiven

Deze week hadden we alleen voor onze jonge duiven een wedvlucht. Deze werd vervlogen vanaf het Belgische Quievrain. Vooraf leek het weer wat lastig te worden maar onze lossingscommissie zei al dat het vroeg lossen zou worden. Ik mocht ook zelf weer mee naar Quievrain en gelukkig arriveerden we daar mooi op tijd. (3.15) zodat de duiven ook voldoende water konden drinken en ook hun rust krijgen. om 7.45 mochten de duiven van afdeling 9 de thuisreis weer beginnen. De duiven gingen geweldig weg prachtig gezicht iedere keer weer. De 159 behaalde een keurige 2e plek in de vereniging. Onze 2e duif is de 109 en die behaalde een 23e plek. Onze derde duif was de 144 en die behaalde plek 25.

Verder deze week ook met de 045 en de 479 naar de bekende duivenfotograaf Martin Kwakernaat geweest om deze fijne duiven op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Ik was daar samen met Lute en Joe Bruinenberg die ook een paar van hun toppers hebben laten vast leggen. Het resultaat zal binnenkort op deze site te zien zijn. Ben zeer benieuwd. Het was in ieder geval gezellig om even weer bij te kletsen.

Dinsdag en Zondag zijn onze 2e ronde jonge duiven naar Zutphen geweest. Een keer met de trailer met de afdeling en een 1x met de Iveco georganiseerd door onze CC.N.O.O. Duiven komen mooi af dus gaan ze maandagavond weer in de mand naar Kalkar en dan Vrijdag door naar Beek en Donk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *